Nyitólap » Termékek » Túrabakancs+cipők » ZAMBERLAN 6000 KARKA EVO RR Extrém magashegyi bakancs

ZAMBERLAN 6000 KARKA EVO RR Extrém magashegyi bakancs

177.990 Ft

Karkából raktárunkban 41-es méret elérhető azonnal. Más méreteket a gyártól tudunk rendelni, kb. 2 hét alatt érkezik meg.

Elsősorban 6000 méteres expedícókhoz  tervezett könnyű, tartós bakancs. Tökéletes szigetelés és ellenállósság jellemzi. A kivehető belső cipő nagyon jó hőmérsékletet biztosít, amit még a sátorban se kell levenned, így biztosan meleg cipővel indulhatsz el reggel a túrádra. Speciális fűzőrendszere lehetővé teszi a stabil több zónás megkötést. Vibram Penia talpa biztos tapadást és az EVA közbülső talp pedig kellemes csillapítást biztosít. Ajánjluk technikás 6000-es mászásokhoz , expedíciókhoz. Otthonosan érzi magát az Ama Dablamon, Island Peak, Mera csúcsokon, de nem túlzás egy hideg, szeles Kazbeken vagy Elbrusz mászáson sem.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Jellemzők:
KÉSZÜLT: OLASZORSZÁG
FELSŐ:
MICRO FIBER /SUPERFABRIC
FELSŐ VÉDELEM: R.R.S. “RUBBER REINFORCEMENT SYSTEM”
HARDWARE: HOOKS H.R.T.
BELSŐ: INNER BOOTEE
TALPBETÉT: Z-THERMO COMFORT FIT
BÉLÉS: Z.A.S. “ZAMBERLAN AIR SYSTEM”
KÖZÉPTALP: ZAMBERLAN DURAFLEX
LÁBUJJ & SAROK: THERMOPLASTIC
TALP: VIBRAM PENIA + ZAMBERLAN P.C.S.
KONSTRUKCIÓ: RAGASZTOTT
FŰZŐRENDSZER: AQUAZIP RIRI ZIP a külsőn
TÖMEG: 1155 gr
MÉRETEK: EU 40-48
ÁPOLÁS: HYDROBLOC krém

 

made in ItalyPrémium kategóriás modelljeinket kézzel készítjük Olaszországban (Pievebelvicino). Marco Zamberlan és cipészmestereink képzettsége és tapasztalata biztosítja a legmagasabb minőséget, tartósságot. Ezek a Zamberlan bakancsok ma már kivételes minőséget képviselnek, igazi kuriózumok.

VibramAz egész világon elismert minőségi, tartós gumitalpakat készítő márka. A Zamberlan 1929-es alapítása óta együttműködésben dolgozik a Vibrammal, mely együttműködés exkluzív talpak használatában a mai napig megjelenik a Zamberlan bakancsokon.

RRSRubber Reinforcement System – A Zamberlan által használt, saját fejlesztésű módszerrel ráerősített gumi erősítések. Védi a bakancs jobban kitett részeit a dörzsölések, horzsolások ellen, fokozza a vízhatlanságot és segít megőrizni a bakancs formáját hosszan tartó használat során is.

VibramA SuperFabric® egy kopásálló technikai anyag, ami egy alaprétegre laminált vékony, kemény lapocskákból áll. A köztük lévő kis távolság miatt a szerkezet rugalmas, kis tömegű, lélegző, de a szilánkokat, törmelékeket nem engedi át. Nagyon tartós, kosztaszító, gyorsan száradó anyag.

 

További információk

Cipőméretek

40, 40.5, 41, 41.5, 42, 42.5, 43, 43.5, 44, 44.5, 45, 45.5, 46, 46.5, 47

Go to Top