Nyitólap » Termékek » Túrabakancs+cipők » ZAMBERLAN 6000 KARKA EVO RR Extrém magashegyi bakancs

ZAMBERLAN 6000 KARKA EVO RR Extrém magashegyi bakancs

177.990 Ft

Karkából raktárunkban 41-es méret elérhető azonnal. Más méreteket a gyártól tudunk rendelni, kb. 2 hét alatt érkezik meg.

Elsősorban 6000 méteres expedícókhoz  tervezett könnyű, tartós bakancs. Tökéletes szigetelés és ellenállósság jellemzi. A kivehető belső cipő nagyon jó hőmérsékletet biztosít, amit még a sátorban se kell levenned, így biztosan meleg cipővel indulhatsz el reggel a túrádra. Speciális fűzőrendszere lehetővé teszi a stabil több zónás megkötést. Vibram Penia talpa biztos tapadást és az EVA közbülső talp pedig kellemes csillapítást biztosít. Ajánjluk technikás 6000-es mászásokhoz , expedíciókhoz. Otthonosan érzi magát az Ama Dablamon, Island Peak, Mera csúcsokon, de nem túlzás egy hideg, szeles Kazbeken vagy Elbrusz mászáson sem.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Jellemzők:
KÉSZÜLT: OLASZORSZÁG
FELSŐ:
MICRO FIBER /SUPERFABRIC
FELSŐ VÉDELEM: R.R.S. “RUBBER REINFORCEMENT SYSTEM”
HARDWARE: HOOKS H.R.T.
BELSŐ: INNER BOOTEE
TALPBETÉT: Z-THERMO COMFORT FIT
BÉLÉS: Z.A.S. “ZAMBERLAN AIR SYSTEM”
KÖZÉPTALP: ZAMBERLAN DURAFLEX
LÁBUJJ & SAROK: THERMOPLASTIC
TALP: VIBRAM PENIA + ZAMBERLAN P.C.S.
KONSTRUKCIÓ: RAGASZTOTT
FŰZŐRENDSZER: AQUAZIP RIRI ZIP a külsőn
TÖMEG: 1155 gr
MÉRETEK: EU 40-48
ÁPOLÁS: HYDROBLOC krém

 

made in ItalyPrémium kategóriás modelljeinket kézzel készítjük Olaszországban (Pievebelvicino). Marco Zamberlan és cipészmestereink képzettsége és tapasztalata biztosítja a legmagasabb minőséget, tartósságot. Ezek a Zamberlan bakancsok ma már kivételes minőséget képviselnek, igazi kuriózumok.

VibramAz egész világon elismert minőségi, tartós gumitalpakat készítő márka. A Zamberlan 1929-es alapítása óta együttműködésben dolgozik a Vibrammal, mely együttműködés exkluzív talpak használatában a mai napig megjelenik a Zamberlan bakancsokon.

RRSRubber Reinforcement System – A Zamberlan által használt, saját fejlesztésű módszerrel ráerősített gumi erősítések. Védi a bakancs jobban kitett részeit a dörzsölések, horzsolások ellen, fokozza a vízhatlanságot és segít megőrizni a bakancs formáját hosszan tartó használat során is.

VibramA SuperFabric® egy kopásálló technikai anyag, ami egy alaprétegre laminált vékony, kemény lapocskákból áll. A köztük lévő kis távolság miatt a szerkezet rugalmas, kis tömegű, lélegző, de a szilánkokat, törmelékeket nem engedi át. Nagyon tartós, kosztaszító, gyorsan száradó anyag.

 

További információk

Cipőméretek

40, 40.5, 41, 41.5, 42, 42.5, 43, 43.5, 44, 44.5, 45, 45.5, 46, 46.5, 47