Nyitólap » Termékek » Túrabakancs+cipők » ZAMBERLAN 2090 MOUNTAIN PRO EVO GTX® RR

ZAMBERLAN 2090 MOUNTAIN PRO EVO GTX® RR

124.000 Ft

Ez a bakancs raktárunkban 43 és 46-os méretben elérhető, azonnal tudjuk szállítani. A többi méret rendelhető, várhatóan 2 hét a szállítási idő.

Egy vérbeli magashegyi bakancs 4000-5000 méteres csúcsokra, akár téli hegymászásra és jégmászásra. Teljesen automata hágóvas fogadására alkalmas merev talppal ellátva. A láb melegen tartásáért a Gore-Tex Isulated Comfort bélés felel. Javasoljuk akár a Mont Blanc, Kazbek, Elbrusz mászásokhoz például.

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Jellemzők:
Kaptafája precíz illeszkedést, maximális érzékelést és magas teljesítést biztosít – prémium minőségű, vastag, egy darabból készült Hydroblock bőrfelsőrész maximális vízállósággal –  exkluzív Zamberlan R.R.S. gumiperem – dupla nyelv – Vibram Teton talp Zamberlan P.C.S. Professional Crampon System automata hágóvas előkészítéssel – hőszigetelő Duratherm GORE-TEX laminát.

 

made in ItalyPrémium kategóriás modelljeinket kézzel készítjük Olaszországban (Pievebelvicino). Marco Zamberlan és cipészmestereink képzettsége és tapasztalata biztosítja a legmagasabb minőséget, tartósságot. Ezek a Zamberlan bakancsok ma már kivételes minőséget képviselnek, igazi kuriózumok.

 

GoretexGORE-TEX – ultravékony, könnyű, vízálló, légáteresztő, mikroporózus PTFE (politetrafluoretilén, teflon) anyagból készült membrán(laminát). Négy rétegű konstrukció, GTX jelöléssel (GORE-TEX Performance Comfort). Működése azon alapszik, hogy az anyag pórusai 20.000-szer kisebbek mint egy csepp víz, de 700-szor nagyobbak, mint az emberi izzadság-páraszemcsék. Kívülről ezért nem engedi át a vizet, belülről viszont az pára át tud diffundálni rajta (átlélegzés).
VibramAz egész világon elismert minőségi, tartós gumitalpakat készítő márka. A Zamberlan 1929-es alapítása óta együttműködésben dolgozik a Vibrammal, mely együttműködés exkluzív talpak használatában a mai napig megjelenik a Zamberlan bakancsokon.

 

HydroZamberlan védjegy, mellyel azt a legjobb minőségű bőrt jelölik, amit cserzés előtt egy speciális kezelésnek vetnek alá, melynek eredményeképpen nő a bőr vízhatlansága, külső hatásokkal szembeni ellenállóképessége és tartóssága.
HydroZAMBERLAN® Flex-STM – Azt a szabadalommal védett Zamberlan varrási és rögzítési technikát jelölik ezzel, ami a bokarésznek nagy oldalrányú stabilitást ad, miközben a bokának a lábfejjel való kapcsolatát a merev szerkezethez képest rugalmasan hagyja. A bakancs felső része így pontosan követi a lábfej és az alsó lábszár mozgását, miközben stabilan támaszt oldalirányban, különösen hegyoldalon oldalirányban való haladásnál és meredek lejtőn, nehéz terepen.
RRSRubber Reinforcement System – A Zamberlan által használt, saját fejlesztésű módszerrel ráerősített gumi erősítések. Védi a bakancs jobban kitett részeit a dörzsölések, horzsolások ellen, fokozza a vízhatlanságot és segít megőrizni a bakancs formáját hosszan tartó használat során is.

 

DualKülönböző rezgeléselnyelő anyagok alkalmazásával készült csillapító rendszer, mely egyrészről csökkenti a lépések okozta visszaütést, másrészről pedig stabilabbá teszi a bakancsot.

További információk

Cipőméret

40, 40.5, 41, 41.5, 42, 42.5, 43, 43.5, 44, 44.5, 45, 45.5, 46, 46.5, 47