Alpina és Zamberlan 

Raktáron B-D talpmerevségű bakancsok 41-46 méretben, azonnali szállítással*

*…persze csak addig, amíg a készlet tart 🙂

ISMERD MEG AZ ALPINÁT

A márka, amiben a szlovén hegyimentők is megbíznak

Az Alpina egy felső-kategóriás lábbeliket gyártó szlovén cég 70 éves múlttal, számos nemzetközi design-díjjal a tarsolyában. Alpesi bakancsai teljesítményben és minőségben komoly kihívói az ismert hegyi márkáknak.

Ezért érdemes Alpina Bakancsot venned

(…ezért zsongott be az iKaland is az Alpinára)

Alpina Diablo 2.0

A legjobb választás, ha egy kényelmes, 3 évszakos bakancsot keresel 3000-4000 méteres csúcsokra… vagy téli, nagy-hátizsákos túrákra.

Alpina Nepal

Jó stabilitásának köszönhetően sok terepen megállja a helyét a hegyekben. A merevebb B/C keménységű talp biztos járást tesz lehetővé a sziklás, morénás terepen.

Alpina Nuptse

Nagyon precíz és minőségi eljárással készült, hogy magashegyi vagy nagy hátizsákos túráid során se kelljen kompromisszumot vállalnod.

Kézzel készített prémium bakancsok Olaszországból

Utolsó darabok

Gyakori kérdések és tudnivalók.

A megszokottnál talán valamivel bőbeszédűbben tájékoztatunk a kedvezményről, és ezen keresztül a működésünk eme szegmenséről. Éljen az átláthatóság!

Az egyes bakancsok leírásánál jelezzük, hogy mely méretek vannak raktáron – ezeket azonnal tudjuk postázni. A többi méretet és modellt a gyárból rendeljük, ezek 1,5-2 hét alatt érkeznek.

Ha bármilyen oknál fogva nem vagy maximálisan elégedett a bakancsoddal, nem kevesebb, mint 60 napod van visszaküldeni hozzánk. Lásd barátságos 60 Napos Meggondolási Garanciánkat.

Igen, a bakancsok oldalán jelezzük, hogy mely modellek vannak raktáron nálunk. A többit lekéréssel a gyárból rendeljük, többnyire 85-90%-an biztos, hogy van az a méret, amit kérsz.

Röviden: visszakapod a pénzed.

A folyamat egyébként így néz ki:

  1. a promóció ideje alatt kifizeted előrendelésed
  2. a rendelést azonnal jelezzük a gyár felé
  3. néhány napon belül visszajelzünk és amennyiben a gyár nem tudja teljesíteni a rendelésedet, abban az esetben a rendelésed összegét azonnal visszatérítjük